Zelfstroom Academy powerboosters - Werken Bij Zelfstroom

Zelfstroom Academy powerboosters

Met de Zelfstroom Academy helpen we jou groeien en boosten we jouw leercurve. We maken hierbij onderscheid tussen vijf stromingen, omdat we sterk geloven in de verschillende manieren waarop je kunt leren. Hierdoor staat niets je in de weg om het beste uit jezelf te halen.

Zelfstroom Experience

Zelfstroom Experience

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bedrijf om je talenten bij in te zetten, wil je wel zeker zijn dat het ook bij je past. Dat snappen wij maar al te goed. Om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken kun je op verschillende manieren kennis maken met Zelfstroom. Je ontdekt via de Zelfstroom Experience meer over de cultuur, de mensen en natuurlijk de inhoud van het werk. Geheel vrijblijvend en laagdrempelig.

/app/uploads/2020/09/20200818_Zelfstroom_074-9766.jpg

Zelfstroom Kickstart

Zelfstroom Kickstart

Wanneer je aan de slag gaat bij Zelfstroom, zorgen we samen voor een goede start! De Zelfstroom Kickstart beslaat alle ins en outs van het bedrijf, zoals het werk, je collega’s, de rollen, verwachtingen, kernwaarden en cultuur van Zelfstroom. Je doorloopt, net als de klant, alle afdelingen van Zelfstroom. Na deze eerste dagen ken je de belangrijkste stappen in de klantreis en ken je de collega’s bij wie je altijd terecht kunt voor vervolgvragen. Meteen al aan het begin ervaar je hoe het is om samen te leren en te winnen.

/app/uploads/2020/09/20200818_Zelfstroom_137-0959.jpg

Zelfstroom Skillslab

Zelfstroom Skillslab

Zelfstroom is een lerende organisatie: wij geloven dat ontwikkeling nooit stopt. Daarom bieden we je zowel vakinhoudelijke trainingen aan als workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als Zelfstromer houd je graag je kennisniveau op peil en blijf je investeren in jezelf! Wij helpen je bij de ontwikkeling in de gebieden waarin jij wilt groeien. Om samen te winnen moeten we samen leren. De groei van Zelfstroom en van onszelf laat ons ook de energietransitie weer versnellen.

/app/uploads/2020/09/zelfstroom-academy-HP-980x980-1.jpg

Zelfstroom College

Zelfstroom College

Met een geprikkeld brein kom je tot verrassende ideeën en nieuwe inzichten. Waar het Skillslab gericht is op kennis en ontwikkeling, zijn de colleges bij Zelfstroom er om je te inspireren. De onderwerpen zijn divers, maar het doel is steeds hetzelfde: je blik verruimen en je laten inspireren! Zo doen we dat bij Zelfstroom. Of je nu kiest voor de focus op persoonlijke ontwikkeling, inspirerende gasten of Green Colleges: er is voor ieder wat wils.

/app/uploads/2020/09/afdelingen-stage.jpg

Zelfstroom Expeditie

Zelfstroom Expeditie

Onze expedities zijn speciaal opgezet voor collega’s met een leidinggevende positie. Zij krijgen in deze trajecten de tools aangereikt om hun talent voor coaching en begeleiding nog beter in te zetten. Bij Zelfstroom geloven er namelijk sterk in dat iedereen een leider is – je moet daar alleen wel de juiste begeleiding en coaching bij krijgen. Dat is de taak van iedereen met een leidinggevende positie binnen Zelfstroom: zelf leren, samen leren, samen winnen!

/app/uploads/2020/09/20200818_Zelfstroom_021-8701.jpg
WCWP-2020-Logo
Wordclass Workplace
Logo Holland Solar Juni 2018
Lid van Holland Solar
zonnekeur
Zonnekeur gecertificeerd
BCorp_logo_2014
Certified B Corporation