Academy - Werken Bij Zelfstroom
Zelfstroom Academy Zelfstroom Academy Zelfstroom Academy

Zelfstroom Academy

Zelfstroom Academy

Zelfstroom Academy

Bij Zelfstroom vinden we groei, ontwikkeling en blijven leren heel belangrijk – daar krijg jij energie van, daar krijgen je collega’s energie van, de klant krijgt energie van ons én dat maakt dat we samen de energietransitie versnellen! Alleen met een goede uitrusting kun je je talenten optimaal benutten. De Zelfstroom Academy biedt een breed aanbod voor diverse doelgroepen: voor iedereen wat wils – er valt immers altijd wat te leren. Of je nu een kennissessie, workshop of inspirerend college volgt; met de modules uit de Zelfstroom Academy staat niets je in de weg om het beste uit jezelf te halen. Leren en ontwikkelen in stroomversnelling!

/app/uploads/2022/07/Zelfstroom-academy-uitleg.jpg

Het vak leren bij de zonnepanelenspecialist van Nederland

Het vak leren bij de zonnepanelenspecialist van Nederland

We werken bij Zelfstroom met zo’n 200 professionals aan onze duurzame missie. Zowel onze accountmanagers in Den Bosch als onze monteurs door het hele land hebben een spilfunctie binnen Zelfstroom. Zij zijn het eerste aanspreekpunt van de klant bij de aankoop van het zonnestroomsysteem, en de laatste belangrijke schakel bij de installatie.

Wij zoeken nieuwe collega’s met passie voor het vak en de wil om zich verder te ontwikkelen. Wij leiden talenten en ervaren vakmensen (verder) op. Onze accountmanagers hebben hun eigen vakopleiding met het Sales Skillslab, onze monteurs doen hun voordeel met de Zelfstroom montagevakschool. Beide onderdelen binnen de Zelfstroom Academy zijn erop gericht om een allround sales- of installatieprofessional te worden. Dat doen we met interne en externe trainingen en opleidingen, en de bijbehorende certificaten.

Wij willen onze klanten de beste ervaring geven. Onze collega’s met een passie voor het vak en de juiste kennis slagen hier elke keer weer in. Dat noemen wij een win/win bij Zelfstroom.

/app/uploads/2020/08/20200818_Zelfstroom_178-.jpg
Sales Trainer
Zelfstroom-academy
Zelfstroom-hassan
Zelfstroom-academy-ruimte
Zelfstroom-kantine

Van werken bij defensie naar hoofdmonteur bij Zelfstroom: een carrièreswitch in stroomversnelling

Van werken bij defensie naar hoofdmonteur bij Zelfstroom: een carrièreswitch in stroomversnelling

Halverwege 2019 kreeg Zelfstroom een berichtje van Frenck Maatman: hij had een mooie carrière bij defensie, maar was toe aan iets anders. Zou Zelfstroom misschien iets voor hem kunnen zijn? Het bleek een perfecte match.

/app/uploads/2020/12/trainingsdak-zelfstroom.jpg
Lees verder