Sinds 2014 zijn we hard gegroeid. Inmiddels werken er al 75 energieke Zelfstromers en hebben we duizenden klanten die zelf stroom opwekken met zonnepanelen. We doen ons best om de aarde samen schoner door te geven. Krijg jij daar, net als wij, enorm veel energie van? Grote kans dat jij dan perfect past bij Zelfstroom! Bekijk in dat geval direct onze vacatures.

Ben jij een echte Zelfstromer?

Kun je onderstaande 8 vragen volmondig met ‘jazeker!’ beantwoorden? Dan heb jij het Zelfstroom-dna!

1. Ik doe graag iets terug voor de wereld

We geloven er oprecht in dat jij Nederland duurzamer kunt maken. Als iedereen een klein stapje zet, dan maken we samen een grote sprong voorwaarts. Dat is een uitdaging, maar daar krijgen we juist energie van. Zelf proberen we het goede voorbeeld te geven door tijdens de lunch op maandag geen vlees te eten en bijvoorbeeld vaker de trein te nemen.

2. Ik bekijk de wereld graag positief

Van werken bij Zelfstroom moet je energie krijgen. Daarom bekijken we de wereld graag positief. Met zonne-energie kunnen we de wereld enorm verduurzamen. En dat is een uitdaging die we graag met elkaar aangaan.

3. Ik vind samenwerken belangrijk

Samen zijn we Zelfstroom. Dat klinkt misschien als een cliché, maar voor een snelgroeiend bedrijf is samenwerking heel belangrijk. Daarom houden we de lijnen graag kort. Het scheelt enorm dat we in een open kantoorruimte werken. Zo stap je makkelijk op je collega’s af.

4. Ik ga voor het allerbeste resultaat

Bij Zelfstroom gaan we geen uitdagingen uit de weg. Je werkt samen met de beste, jonge, enthousiaste professionals. Dat is fijn, want zo houd je elkaar scherp. Zo worden we samen steeds beter!

5. Ik hou van nieuwe uitdagingen

Nieuwe dingen doen is soms best spannend. Maar een uitdaging aangaan, is de enige manier om jezelf te verbeteren. Stap uit je comfortzone en begin met leren!

6. Ik denk graag mee

Een goed idee krijgt bij ons de kans om te slagen. Als jij het initiatief neemt, dan is er veel mogelijk. Deel daarom gerust je mening als je denkt dat je een idee beter kan maken. Door open te zijn naar elkaar, worden we samen beter!

7. Ik geloof dat veranderingen vaak verbeteringen zijn

Zelfstroom groeit razendsnel. En dat merk je, doordat we altijd in beweging zijn. Daarom is het belangrijk dat je energie krijgt van verandering.

8. Ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk

Groei mee en groei door: er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling. In principe is alles mogelijk en is er veel ruimte om initiatief te nemen.

Bekijk onze vacatures

We vinden het belangrijk dat onze kernwaarden geen tegeltjes aan de muur zijn. Je moet ze elke dag ervaren. Kun jij jezelf in deze punten vinden? Aarzel dan niet langer en zonniciteer direct. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met onze recruiter Natasha Rahimi via natasha.rahimi@zelfstroom.nl.