Een nieuwe baan betekent een nieuwe werkplek. Altijd spannend als je daar voor de eerste keer binnenstapt. We laten je graag zien waarom we zo blij zijn met ons mooie kantoor. Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkplek!

3 minuten van station ’s Hertogenbosch

Het supermoderne Riva-gebouw zit op 3 minuten lopen van station ‘s Hertogenbosch. We zitten er op de 8e en 9e etage. Je kan je trein vanuit de verte zien binnenkomen. Trek een sprintje en je haalt hem. Als je bij ons komt werken krijg je een NS-businesscard waarmee je gratis en duurzaam kan reizen met trein en OV. Ruim 80 procent van de Zelfstromers komt dan ook met het openbaar vervoer.

Je hebt het beste uitzicht van de stad

Wat. Een. Uitzicht! Aan de ene kant de oude binnenstad met vrij zicht op de Sint-Jan. En aan de andere kant zicht op de Drunense duinen. Bij helder weer zie je de Pagode in de Efteling.

Modern,open kantoor

Zelfstroom divers

Het gevoel dat je overal kan binnenlopen is heel belangrijk. In 2017 werkten er 35 mensen, nu zitten we al op 75. And still counting…

Dankzij ons ‘open office’ verlagen we de drempel om op iemand af te stappen. We zijn zo meer open. Zo hebben we op maandag met hele bedrijf een stand-up. In een kwartier weet je van iedere afdeling wat er speelt. Wil je iets delen? Pak je moment! Ook handig aan een open kantoor: je hebt een mooi hooverboard-parcours.

Plek genoeg!

Even rustig bellen? Samen brainstormen over een nieuw idee? Of een trainingssessie met het hele team? Plek genoeg in onze themakamers! Van de Noordpool tot het Regenwoud.

Samen lunchen

Elke dag kun je van 12.00u tot 13.30u samen lunchen. Onze lunches worden verzorgd door onze in-house koks van Rootz Kichen. Biologisch, duurzaam, creatief en gezond. Een goede maaltijd geeft je weer nieuwe energie!

Gezellige vrijdagmiddag-borrels

Geen vrijdag, zonder borrel. Vanaf 16.30u schuif je gezellig aan als jij dat wilt. Wil je nog naar de stad? Binnen 5 minuten zitten jij en je collega’s in de kroeg. Brabantse nachten zijn lang!

Eerst weten of je bij Zelfstroom past?

Dat snappen we hoor. Daar hebben we een handig kort testje voor je gemaakt. Doe de job-quiz.

Enthousiast over werken bij Zelfstroom?

Bekijk de vacatures of stuur een berichtje naar onze Talent Sourcers Birgit (06-28 23 52 99/birgit.van.herk@zelfstroom.nl) of Natasha (06-42 75 69 59/  natasha.rahimi@zelfstroom.nl)