Adviseur Duurzame Energie - Zelfstroom

Zelfstroom groeit hard. Heel hard. In 3 jaar tijd zijn we gegroeid van 5 naar 40 medewerkers. Nu zoeken we nóg 20 nieuwe collega’s om ons salesteam te versterken. Als commerciële topper ben je de motor achter onze missie: een wereld zonder fossiele brandstoffen. Welke skills moet je hebben om te slagen in deze groene energierevolutie

1. Je gelooft in onze groene missie

Ons doel is een Nederland zonder fossiele brandstoffen. Dat willen we bereiken door zonne-energie bereikbaar te maken voor iedereen. Al onze collega’s geloven in die missie. Daardoor halen we makkelijker het beste uit ons zelf. Als Adviseur Duurzame Energie ben je de aanjager van deze groene energierevolutie. Eerlijk is eerlijk: een uniek verhaal waar je in gelooft verkoopt beter, dan ‘gewoon een leuk product’.

2. Stilstaan? Jij bent altijd in beweging

Als Adviseur Duurzame Energie krijg je dagelijks training en coaching om je te ontwikkelen. Dankzij feedback van je collega’s, 1-op-1 sessies met je coach en het oefenen van salesgesprekken, groei je uit tot commerciële topper. We groeien hard, maar jij groeit hopelijk met ons mee.

3. Je gaat voor teamwork

Natuurlijk is het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt. Maar werken is ook samenwerken. No team, no glory. Iedereen bij ons leeft dezelfde missie. Daardoor helpen we elkaar graag om beter te worden. Na al dat harde werken is het tijd om te chillen. Gelukkig is er altijd een vrijdagmiddagborrel en organiseren we regelmatig legendarische feesten en uitjes.

4. Jij maakt graag het verschil

Doorwerken om een deadline te halen of ’s avonds die ene klant nog even terugbellen. Je zet graag een stapje extra. Niet omdat we dat van je vragen, maar omdat jij het graag wilt. Je bouwt aan ons bedrijf en maakt écht het verschil. Voor jezelf en voor anderen.

5. Blije klanten geven je energie

Het liefst wil je dat iedereen morgen al geniet van zonne-energie. Maar je snapt ook dat dit niet altijd gaat. Jij luistert naar onze klanten en vraagt door. Geen platte sales, wél eerlijk adviseren. Dankzij jou zijn al onze klanten blij met energie van de zon!

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is werken bij Zelfstroom vast iets voor jou. Solliciteer direct en je weet binnen 1 week of je de baan hebt!