Accountmanager - ZelfstroomZelfstroom groeit hard. Heel hard. Sinds 2014 zijn we snel gegroeid van 5 naar 75 medewerkers. Nu zoeken we nog 50 nieuwe collega’s om ons salesteam te versterken. Ben jij geschikt om te starten als Accountmanager Binnendienst? Deze skills moet je zeker hebben als je wilt slagen bij ons snelgroeiende bedrijf!

1. Je maakt graag het verschil

We zijn het nieuwe, duurzame energiebedrijf dat het graag anders doet. Daarom zet je graag een stapje extra om de klant te verrassen. Of je werkt een keer langer door om die ene deadline te halen. Je doet het niet omdat wij het van je vragen, maar omdat je graag het verschil maakt.

2. Jij wilt de beste zijn!

En dat laat je graag zien. Niet om mee te pochen, maar om je werk beter te maken. Persoonlijke groei vinden we heel belangrijk. Als Accountmanager Binnendienst krijg dagelijks training en coaching om je te ontwikkelen tot commerciële topper. Van feedbacksessies, tot het oefenen van salesgesprekken.

3. ‘Work hard, play hard’ is je motto

Als je iets wilt bereiken, moet je er zelf hard voor werken. Maar wat ben jij zonder sterk team? Hoe kun je je verkoopgesprekken of offertes beter maken? Juist! Door te sparren met collega’s en kennis te delen, maak je elkaar beter. Na dat harde werken is het tijd voor ontspanning. Gelukkig is er altijd een vrijdagmiddagborrel en organiseren we regelmatig legendarische feesten en uitjes.

4. Onze missie is jouw missie!

We vragen heus niet wekelijks om een foto van je gescheiden afval. Maar alle collega’s geloven in onze missie: Nederland versneld laten overstappen naar duurzame energiebronnen. Dat doen we door zonne-energie bereikbaar te maken voor iedereen. En ja, ook door af en toe minder vlees te eten of vaker de trein te nemen. Dat doen we ook. Omdat we echt geloven in onze missie, kunnen we het beste uit onszelf halen. En eerlijk is eerlijk: een uniek verhaal waar je in gelooft verkoopt beter, dan ‘gewoon een leuk product’.

5. Geen groei, geen geluk

Zoals we al eerder vertelden: we groeien ontzettend hard. Je moet dus houden van verandering, maar je moet ook willen bouwen aan Zelfstroom. Er is nog heel veel te doen voordat iedereen in Nederland zonnepanelen op het dak heeft liggen. Maar wij regelen dat. Groeien is leuk! En als Accountmanager Binnendienst kan jij de motor zijn van deze duurzame energierevolutie.

Krijg je daar energie van? Dan is werken bij Zelfstroom vast iets voor jou. Zonniciteer direct en je weet binnen 1 week of je de baan hebt!