Zelfstroom staat dit jaar weer op de Nationale Carrièrebeurs (vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019). Graag nodigen wij je uit om ons te bezoeken op standnummer 63. Het is voor jou de perfecte kans om ons als werkgever te leren kennen en je te laten inspireren met onze duurzame missie. Je spreek onze collega’s over het werken bij Zelfstroom en mogelijk vind je bij ons de baan van je dromen. Zo staan onze energieke collega’s (Birgit, Ilona, Luke, Jeroen, Pien, Paul, Regina, Natasha, Aiv, Anjali en Rick) klaar om jou mee te nemen in ons verhaal.

Waarom standnummer 63 het bezoeken waard is!

Wij willen jou een zo realistisch mogelijk beeld geven over hoe het is om bij Zelfstroom te werken. Onze collega’s hebben allemaal een ander specialisme. Iedere afdeling binnen Zelfstroom is vertegenwoordigd. Van Marketing, Sales, IT, Customer Support, Operations, HR, Finance tot Business Development.

Verder kunnen zij jou alles vertellen over:

  • Hun persoonlijke ervaringen over werken bij Zelfstroom.
  • Onze openstaande vacatures en de mogelijkheden binnen Zelfstroom.
  • Waarom werken bij Zelfstroom zo leuk is (personeelsuitjes, vrijdagmiddagborrel, opleidings-/ en ontwikkelmogelijkheden).

Via de laptop in onze stand kun jij je gegevens achterlaten. Wij nemen na het weekend contact met jou op voor een telefonische intake.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Echte Zelfstromers zijn energieke doorpakkers die met passie naar hun werk gaan. Dus ook ambitieuze professionals die dezelfde passie met ons delen! Hoe jij je gemakkelijk en snel kunt voorbereiden op onze ontmoeting op de Carrièrebeurs!? Zo dus:

Schrijf je in voor de Nationale Carrièrebeurs:

De Nederlandse Carrièredagen zijn gratis, maar je moet jezelf wel eerst inschrijven. Het volledige programma vind je hier. Kijk ook alvast op werkenbijzelfstroom.nl voor onze actuele vacatures. Zo ga jij voorbereid het gesprek met ons aan!

Kan je nu al niet wachten?

Zie jij nu al de perfecte vacature waar jij direct op wilt reageren? Dan gaan wij heel graag met jou het gesprek aan! Maar dan uiteraard op ons kantoor in Den Bosch. Kijk voor onze actuele vacatures op werkenbijzelfstroom.nl.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! (keep in mind: standnummer 63)! 😊