Carrierebeurs

Zelfstroom staat dit jaar weer op de Nederlandse Carrièredagen (23 en 24 november 2018). Het is voor ons dé perfecte kans om kandidaten te spreken en te inspireren met onze duurzame missie. En jij ontmoet er misschien wel de werkgever van je dromen.

Waarom standnummer 99 het bezoeken waard is!

Een bezoek aan standnummer 99 is het meer dan waard! Want wij willen jou een zo realistisch mogelijk beeld geven over hoe het is om bij Zelfstroom te werken. Zo staan wij op 23 en 24 november met onze energieke collega’s (Eddie, Jorik, Natasha, Regina, Claudia, Jeroen, Birgit & Luke) klaar om jou mee te nemen in ons verhaal.

Onze collega’s…

  • … hebben allemaal een ander specialisme. Iedere afdeling binnen Zelfstroom is vertegenwoordigd. Van Marketing, Sales, IT, Customer Support, Operations, HR, Finance tot Business Development.
  • … delen hun persoonlijke ervaringen met jou.
  • … weten jou alles te vertellen over onze openstaande vacatures.
  • … geven jou een (visuele) kantoortour door onze stand. Een stukje Zelfstroom nemen we dus mee naar Utrecht. 😉
  • … houden ook na afloop van de Carrièrebeurs graag persoonlijk contact met jou over openstaande én binnenkomende vacatures.

Direct solliciteren?

Zie jij de perfecte vacature waar jij direct op wilt reageren? Dan gaan wij heel graag met jou het gesprek aan! Maar dan uiteraard op ons kantoor in Den Bosch.

Via de laptop in onze stand kun jij je gegevens achterlaten. Wij nemen na het weekend contact met jou op voor een telefonische intake.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Echte Zelfstromers zijn energieke doorpakkers die met passie naar hun werk gaan. Dus ook ambitieuze professionals die dezelfde passie met ons delen! Hoe jij je gemakkelijk en snel kunt voorbereiden voor onze ontmoeting op de Carrièrebeurs!? Zo dus:

  1. Schrijf je in voor de Nederlandse Carrièredagen:

De Nederlandse Carrièredagen zijn gratis, maar je moet jezelf wel eerst inschrijven. Het volledige programma vind je hier.

  1. Kijk op werkenbijzelfstroom.nl voor onze actuele vacatures. Zo ga jij voorbereid het gesprek met ons aan!

We zien je graag op 23 of 24 november op onze stand (keep in mind: standnummer 99)! 😊