Luke Accountmanager zelfstroom

Luke; acteur, realist en, sinds september 2018, ook Accountmanager bij Zelfstroom. Luke weet heel goed wie hij is en wat hem motiveert. Past zijn gedreven stijl bij jou?

Zonnepanelen en acteren?

“Jep, that’s me.” In zijn vrije tijd werkt hij voor zijn droom om acteur te worden. Hij gaat naar school, naar coaching sessies, casting en audities. Op de werkvloer van Zelfstroom is hij geen acteur, maar Accountmanager. “Ook daar zet ik me 110% voor in. Als Accountmanager adviseer ik potentiële klanten over zonnepanelen. Ik heb mezelf opgewerkt naar een van de beste Accountmanagers en daar bevind ik me nu al maanden. Zelfstroom heeft een hele gunstige bonusregeling; hard werken wordt gewoon echt beloond.”

Hoe blijf je op beiden gefocust?

“Acteren is mijn droom en Zelfstroom is mijn werk. Als er één ding is wat ik heb geleerd van de draaiuren als acteur, is dat de camera álles ziet! Zo is dat met bellen bij Zelfstroom ook. De klant hoort het in mijn stem als ik minder opgewekt of positief bent. Dat zie ik nadien dan ook weer aan mijn resultaten. Daarom heb ik mezelf getraind om altijd te kunnen schakelen. Knop om en positief zijn. Dag in, dag uit.’

“Ik kijk elke nieuwe maand naar mijn sales en zie 0% staan. Dat geeft me motivatie en focus; druk die ik mezelf opleg. En begrijp me niet verkeerd, ik presteer goed onder druk en daar geniet ik van. Eind van de maand wil ik die 0 hebben veranderd in een mooi getal. Op deze manier haal ik elke maand het meeste in mezelf naar boven.”

Meer over Accountmanager bij Zelfstroom

Nieuwsgierig geworden naar de vacature? Klik hier om de vacature te lezen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Talent Sourcer Birgit (birgit.van.herk@zelfstroom.nl).

Wie ben je als Accountmanager?

“De kwaliteit van mijn sales gesprekken zijn niet per se anders dan die van anderen. We zijn allemaal accountmanagers. Wel neem ik die titel erg serieus. Het is geen callcenter; ik manage echt een account.”

“In een nieuw telefoongesprek introduceer mezelf als de contactpersoon van een potentiële klant. En daar gedraag ik me ook naar. Dat wil zeggen dat ik soms bijvoorbeeld nog buiten werktijd bel omdat klanten dat willen. Het is een kleine moeite allemaal. Ik help mensen zoals ik wil dat mijn ouders geholpen zouden worden. Ik gedraag me als een accountmanager in de adviserende rol.”

Waarom werk je bij Zelfstroom?

“Er zijn veel sales vacatures natuurlijk, maar Zelfstroom is uniek. Ik werk oprecht in een gezellig en gemotiveerd team. Ik kan hier mezelf zijn; het ene moment een grapje en het andere moment geconcentreerd bellen. Het is leuk om iedere dag weer samen naar een doel toe te werken. Ook de bonus is een grote reden. Bij Zelfstroom wordt hard werken gewoon echt beloond. Tot slot is ook de flexibiliteit een groot voordeel. Omdat ik toewerk naar mijn droom als acteur, heb ik besloten om een dag minder te gaan werken. In goed overleg kan dit gewoon. Als je altijd je target haalt, krijg je ook meer vrijheid.”

Werken als Accountmanager bij Zelfstroom?

Werk je net als Luke 100% voor je doel? Ben je enthousiast over de functie Accountmanager bij Zelfstroom? Onze Talent Sourcer Birgit of Nadia gaan graag het gesprek met jou aan om samen te kijken of er een match is. Direct solliciteren? Neem dan contact op met Birgit (06-28 23 52 99/birgit.van.herk@zelfstroom.nl). We kijken uit naar je reactie!