Accountmanager Dennis bij Zelfstroom

Dennis; ondernemer, klimmer en, sinds september 2018, ook Accountmanager bij Zelfstroom. De skills die hij heeft ontwikkeld bij Zelfstroom, komen goed tot zijn recht buiten werktijd.

Zonnepanelen en klimmen? 

Tijdens zijn reis door Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië, ontstond zijn hobby: boulderen (klimmen). “Eenmaal terug in Nederland heb ik deze hobby voortgezet. In de klimhal in Nijmegen liep ik een oude vriend tegen het lijf. Al klimmend kwamen we erachter dat we met hetzelfde ondernemingsidee rondliepen. We besloten er direct iets mee te doen en zo ontstond het concept van SQUID in december 2018.”

Naast het klimmen en ondernemen zocht Dennis ook een stabiele werkplek. “Een vriend vertelde me over deze baan van Accountmanager bij Zelfstroom. ‘Écht heel erg leuk’, zei hij. En hij heeft niks gelogen. Één jaar later en ik werk hier nog steeds met veel plezier.”

Wat is jullie ondernemingsidee? 

“De klimwereld is zich aan het ontwikkelen van een traditionele- naar een hippe, jonge sport. Waar voetballers een voetbalshirt en voetbalschoenen dragen, tennissers een tennisoutfit hebben en er zelfs voor korfballers een kledingmerk bestaat, is er eigenlijk niks specifieks voor de klimwereld. Elke klimmer in de klimhal draagt een creatief setje sportkleding. Dat is jammer, want bij zo’n opkomende sport hoort een kledingstijl. Daarom hebben wij Squid bedacht. Je hoort pas bij de klimwereld, als je een klimoutfit van Squid draagt.”

Meer over Accountmanager bij Zelfstroom 

Nieuwsgierig geworden naar de vacature? Klik hier om de vacature te lezen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Talent Sourcer Birgit (birgit.van.herk@zelfstroom.nl).

Waarom ben je ook Accountmanager? 

“Mijn compagnon heeft een creatieve- en ik een zakelijke achtergrond, dankzij Zelfstroom. Het stukje acquisitie heb ik hier namelijk geleerd. Je kunt eindeloos mailen, wachten, mailen en weer wachten, maar een telefoontje gaat veel sneller. Echter, dan moet je wel weten wat je zegt aan de telefoon.”

“Als Accountmanager heb ik geleerd een goed gesprek te voeren met de klant. Dat wil zeggen: luisteren en adviseren. Door een goede klik te krijgen, een grapje te maken en te zorgen dat de klant goed geïnformeerd is, maak je het verschil. ‘Die mensen willen ook geen saai gesprek, dus maak ik er wat leuks van’, denk ik altijd maar.”

‘Die mensen willen ook geen saai gesprek, dus maak ik er wat leuks van’, denk ik altijd maar.

Hoe combineer je alles? 

“Ondanks dat ik een bedrijf aan het opzetten ben, wil ik een stabiele baan houden. Ik werk 32 uur; maandag is mijn vrije dag. Dat is goed te doen! Bovendien vind ik het gewoon heel leuk bij Zelfstroom. Als ik terug kijk op een dag is het leuke gesprek met de klant wat me voldoening geeft. Natuurlijk werk ik extra hard voor de bonus, maar ik werk hier net zo graag voor de sfeer. Praatjes maken en pingpongen, dat maakt je dag toch leuker!”

Werken als Accountmanager bij Zelfstroom?

Ben je enthousiast over de functie Accountmanager bij Zelfstroom? Onze Talent Sourcer Birgit of Nadia gaan graag het gesprek met jou aan om samen te kijken of er een match is. Direct solliciteren? Neem dan contact op met Birgit (06-28 23 52 99/birgit.van.herk@zelfstroom.nl). We kijken uit naar je reactie!