Zelfstroom

Welkom bij Zelfstroom

Zelfstroom is duurzaam en doet het anders. Wij geloven namelijk oprecht dat de energietransitie sneller kan. Wij geloven dat het eerlijker kan. Dat het makkelijker kan. Dat iedereen het kan! Wij doen er daarom alles aan om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf energie op te wekken. Als grootste verhuurder van zonnestroomsystemen in Nederland zijn we er trots op dat we de aarde stukje bij beetje verduurzamen. Zo geven we de aarde schoner door aan de volgende generaties.

/app/uploads/2022/07/Zelfstroom-werken-bij-zelfstroom.jpg

Kopje koffie doen?

Wil je meer weten over een specifieke vacature of Zelfstroom in het algemeen? Neem dan contact op met onze recruiter Vivan via Whatsapp voor een digitaal kopje koffie.

Whatsapp Vivian >

/app/uploads/2023/01/20220913_Zelfstroom_010_4578-1.jpg

Samen winnen

Wij zijn experts op het gebied van zonne-energie, van A tot Z. We verhuren en verkopen zonnestroomsystemen, zowel aan particulieren als aan bedrijven. Het begint met advies en eindigt met een zonnestroomsysteem op het dak. Daar komen dus heel wat disciplines bij kijken. Vanuit een startup in 2014, zijn we uitgegroeid tot een grote organisatie in stroomversnelling. Samen met meer dan 200 energieke professionals werken we hard aan het steeds blijven verbeteren van ons merk en werk. We werken samen, leren samen, winnen samen.

/app/uploads/2020/09/overons-samen-winnen.jpg

Zelfstroom in cijfers

200+
medewerkers
3
jaar op rij World Class Workplace
5
locaties
27500
tevreden klanten

Locaties

Met vijf locaties verspreid over het land is er altijd wel een Zelfstroom-vestiging bij jou in de buurt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, pal aan het Centraal Station. Lekker bereikbaar, wel zo makkelijk.

Daar krijg je energie van

Of het nou bij sales, customer support, montage of finance is, door onze duurzame energierevolutie staan alle neuzen dezelfde kant op en dat schakelt snel. Altijd is de teamspirit voelbaar binnen Zelfstroom met hier en daar een gezonde competitie, vooral bij de pingpong tafel of als er iets te winnen valt. Samen leren, samen winnen vertaalt zich in gezamenlijke doelen waar jouw bijdrage echt het verschil maakt. Wij vinden dat werk iets moet zijn om trots op te zijn.

We zijn een B Corp, en daar zijn we trots op. Het mooiste bewijs dat we ons inzetten voor een betere wereld. Wij maken duurzame keuzes en helpen anderen hetzelfde te doen.

We zijn ook in 2022 weer uitgeroepen tot World Class Worksplace binnen de branchesector Energie, Water en Telecom. Hier zijn we trots op!

Krijg jij hier ook energie van en wil je je bij onze duurzame missie aansluiten? Ben jij energiek en leergierig? Top! Kijk dan hier voor de actuele vacatures en mogelijkheden. Er is altijd ruimte voor meer Zelfstromers.

Wereldverbeteraar
Wereldverbeteraar
Verrassend
Verrassend
Energiek
Energiek
Open
Open
Samen
Samen

Energy boosters

Werken bij Zelfstroom moet ook jou goed doen! Een win-win, dat is waar we samen continu voor gaan. Zelfstroom zit in een stroomversnelling en dat vraagt om jouw inzet en energie. Je kan alleen energie geven als je het ook krijgt van het werk en je collega’s. Daarom maken we samen het werken bij Zelfstroom nog leuker. Onze energy boosters, daar krijg je energie van!

  1. Dagelijkse duurzame lunch;
  2. Ruimte voor beweging, plezier en een borrel aan onze energy bar;
  3. Oplaadmomenten, zoals sportieve events en Green Colleges;
  4. Training en ontwikkeling bij onze eigen Zelfstroom Academy.
world-class-workplace
Worldclass Workplace
Logo Holland Solar Juni 2018
Lid van Holland Solar
zonnekeur
Zonnekeur gecertificeerd
BCorp_logo_2014
Certified B Corporation